Meteen naar de inhoud

Als erkend leerwerkbedrijf verzorgt Life Impact Company al vele jaren stageplekken voor studenten uit het MBO, HBO en WO.

Door de jaren heen is het ons opgevallen dat jongeren hun stage met hoge cijfers afronden doordat ze veel leerden over zichzelf via coaching en feedback. Hierdoor waren ze goed in staat om op zichzelf te reflecteren en helder te communiceren met anderen. Doordat coaching de core is van onze organisatie bieden we dit jongeren aan als onderdeel van de stage. Wij kunnen echter maar max. 6 studenten per jaar begeleiden.

Dit willen we veranderen met Stichting Shosholoza. Samen met Danielle Bruel en Coralie van der Molen, gaan we meer jongeren vooruit helpen. Met het Shosholoza-programma willen we (aankomende) professionals helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen de jongeren de arbeidsmarkt betreden met een rugzak vol bagage.

Het programma helpt jongeren om zichzelf beter te leren kennen. Daarnaast leren ze wat ze kunnen doen op het moment dat ze stress, meer kiezen voor zichzelf of wat ze moeten doen als ze zich bevinden in lastige situatie op het werk. We houden je graag op de hoogte!