Meteen naar de inhoud

Programma

In het trainingsprogramma leer je van elkaar, je krijgt ondersteuning van een coach en je traint je vaardigheden. De Shosholoza Schijf van 5 vormt de rode draad van het programma. De thema’s van de schijf komen terug in de programma-onderdelen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Ingrediënten

Veerkracht

Leer hoe je succesvol kunt zijn omgaan met tegenslagen. Herken de signalen van stress en weet wat je hieraan kunt doen (je persoonlijke stress-preventieplan).

Autonomie

Denk na over je toekomst, waarin je dromen en doelen duidelijker worden.

Hulpbron

Bouw ook netwerken die je kunnen helpen en adviseren. Leer om hulp vragen, zodat je succesvol kan werken.

Gezonde leefstijl

Leer wat je kunt doen voor een gezonde leefstijl en hoe je deze kunt invullen.

Zelfinzicht

Leer je kwaliteiten, talenten en valkuilen kennen. Leef vanuit je kernwaarden en geef je grenzen aan.

Mentorgesprekken

Om de impact van het programma te vergroten maken we gebruik van buddy’s. We gebruiken buddy’s op twee verschillende manier in:

Wil je meedoen met het programma?

Voordat je kunt starten aan het programma zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bespreken we je uitdaging en wat je wilt bereiken met het programma. Op basis van dit gesprek bepalen we of je geschikt bent voor een deelname aan het programma.

Het programma wordt gesponsord door Life Impact Company en Grit Academy en is kosteloos voor deelnemers en professionals.


De werkwijze ziet er als volgt uit:

Let op! Je moet beschikbaar zijn op alle data om mee te kunnen doen aan het programma en om een certificaat te ontvangen.

Laat dit veld blanco